Over de auteurs


Avatar Petrichor_rood600pxLotte Lentes (1990) groeide op tussen de heuvels van Zuid-Limburg, begon met schrijven als jongerencolumniste voor het Limburgs Dagblad, studeerde een blauwe maandag politicologie en besloot uiteindelijk toch Neerlandicus te worden. LL maakt theater, recenseert bij literair platform deReactor.org en schrijft bij Petrichor, waar zij bekend staat om haar ‘winterjasliteratuur’. De rol van Benjamin ligt haar goed en Simon Vestdijk is haar held.

Paul van Dijk (1976) kwam ooit zonder noemenswaardige omzwervingen terecht in Nijmegen. Een gebrek aan een getroebleerde jeugd heeft hem gevormd tot een aimabel en redelijk mens. De enige afwijking die hij zich permitteert, is zijn tot obsessie verworden fascinatie voor typografie. PD schrijft korte verhalen, is ook nog vormgever en doorploegt, soms met tegenzin, vuistdikke Russische romans. Hoewel hun huis in een vinexwijk staat, is hij hoopvol gestemd over een mooie toekomst met zijn vriendin.

Marcel Wortel (1973) houdt van alles wat leeft, zolang het zich maar koest houdt. Een studie Biologie lag dan ook voor de hand. Na zijn studie bleef hij professioneel zijn enthousiasme voor de natuur met anderen delen. Ondertussen maakt hij theater en muziek en organiseert hij grote evenementen. MW schrijft al een leven lang en sinds 2011 met Petrichor. Hij is getrouwd, heeft twee kinderen en twee katten, waarvan één gehandicapt. Het liefst leest hij langzame boeken.

 

Plaats een reactie